Om Nordic Logistics Partners

Grundlagt i 2018 med formål at skabe udvikling og fremgang, hos virksomheder og mennesker, til en pris hvor alle kan være med. Vi ønsker at muliggøre handel på tværs af landegrænser, ved at tilbyde virksomheder de bedste løsninger til at optimere deres værdikæder. Tjenesterne vi tilbyder, vil derfor ligge langt under markedsprisen for konsulentarbejde. Vores garanti er at den løsning vi tilbyder, sikrer omkostninger langt over vores honorar.

Vi anser muligheden for personlig udvikling som værende en ret alle mennesker skal have tilgang til, uafhængig af personlige økonomiske forhold. Udvikling af menneskerne i vores lokalsamfund, ser vi som vores pligt som virksomhed i Danmark. Vi ønsker at bidrage til at alle mennesker, uanset baggrund, har muligheden til at udnytte deres menneskelige potentiale og skabe de bedste forudsætninger for deres personlige succes.

Fortrolighedserklæring. Vi værdsætter fortrolighed højt. Virksomheder vi indgår samarbejde med, kan forvente fuld fortrolighed omkring vores partnerskab. Brancherne er små, og i forretningsverdenen er man omgivet af konkurrenter. I vores personlige branding lægger vi vægt på at vores kompetencer, er langt vigtigere end hvem vi indgår aftaler med. Vi lader resultaterne tale for sig, og I vil derfor aldrig opleve at jeres navn bliver brugt til at promovere Nordic Logistics Partner, ej heller vil jeres virksomhed blive omtalt i forbindelse med andre interessanter.

Vores Mission

Integritet i alt vi gør er hjørnestenen i vores forretning. Vi arbejder for at støtte udviklingen hos vores kunder og samfund. Vi er konstruktivt utilfredse i vores jagt på excellence. Verdens fremtid kræver en kontinuerlig forpligtelse til at benytte bæredygtige metoder i alt vi gør. Vi er en social ansvarlig virksomhed der bidrager til udviklingen af lokalsamfundet. Udvikling og forandring er essentiel for fortsat vækst.

Vores Vision

Vi vil vækste vores forretning ved at tilbyde den bedste løsning for optimering af vores kunders værdikæde. Vi ønsker at inspirere vores kunder, partnere og samfund til at yde deres bedste. Vi vil tilbyde personlig udvikling og succes. Vi vil være forgangsmodel i vores samfund, som en bæredygtig og socialt ansvarlig virksomhed.

Vores Strategi

Vi vil skabe værdi for vores kunder, partnere og samfund. Vi vil tilbyde services der øger vores kunders tilgang til de globale markeder. Vi vil være markedsførende indenfor bæredygtig logistik.

Besøgsadresse

Naverland 2, 3 sal
2600 Glostrup, DK

Kontaktoplysninger

+45 31 23 88 44
service@nolopa.com

Åbningstider

Mon-Fre: 07:00 – 17:00
Lør-Søn: Efter aftale