Coaching & Udvikling

Styrk din personlige udvikling

Hvad Er Coaching?

 

Coaching er oprindeligt et begreb fra elitesporten, der tager udgangspunkt i at forbedre resultater ved at fokusere på idrætsudøverens egen oplevelse af, hvad der fungerer godt samt vedkommendes egne idéer til, hvordan præstationerne kan blive endnu bedre.

Både indenfor erhvervslivet, såvel som blandt private er coaching blevet et efterstræbt udviklingsværktøj. Coaching fungerer som et redskab til at låse op for et menneskes potentiale til at maksimere sine egne præstationer. Det er at hjælpe mennesker til at lære, fremfor at undervise. Coaching er en måde at arbejde med mennesker på, som gør dem mere kompetente og tilfredse, så de bliver i stand til i større grad at bidrage til deres professionelle udvikling og opfatte deres egen indsats som meningsfuld. 

Gennemslagskraft

Vores analytiske gennemgang af data skaber overblik over virksomhedens kildesystemer og oversætter det til konkrete KPI’er

Coach eller Mentor

Skaber en bæredygtig fremtid ved at forbedre jeres ydeevne & samtidig fremme de økonomiske & miljømæssige forhold

Work-Life Balance

Udtænker, styrer & forbedrer processer for fuldt ud at imødekomme udfordringer, og skabe større værdi 

Karriererådgivning

Øger og forbedrer jeres ydeevne & kapacitet, igennem løbende forbedringer af virksomhedens produktion 

Professionel Udvikling

Skab et solidt fundament i jeres organisation og forøg samarbejdet internt ved at kortlægge ansvarsområder og procedurer

Forandringer i Livet

Planlægning, implementering og ledelse af projekter, der udvikler og optimerer jeres produktion og supply chain

Hvorfor Vælge Coaching Hos os

 

Igennem vores coaching bidrager du som den coachede selv med løsningen til eventuelle problemstillinger, eller med forslag til måder, hvorpå din effektivitet kan forbedres. Dette bidrager til at højne din motivation samt villighed til at påtage ansvar for egne målsætninger og handlinger forbundet med dette. En fordel er videre, at næste gang du står i en situation du tidligere ikke var i stand at løse på egen hånd, forhåbentlig vil være i stand til at læse problemstillingen både mere hensigtsmæssigt og selvstændigt. På den måde frigøres der menneskelige ressourcer, som giver dig overskuddet til at fastsætte nye mål.

Vores coaching kan i forlængelse heraf siges at fungere som en tidssvarende, motiverende aktivitet, idet den netop opfordrer og aktiverer dig til at fungere selvstændigt og selvkorrigerende i arbejdslivet så vel som i privatlivet.

Hvordan ønsker du at fremtiden skal se ud?

Hvad gør du idag? Hvad kan du gøre?

Hvad vil du gøre?

Besøgsadresse

Naverland 2, 3 sal
2600 Glostrup, DK

Kontaktoplysninger

+45 31 23 88 44
service@nolopa.com

Åbningstider

Mon-Fre: 07:00 – 17:00
Lør-Søn: Efter aftale