Varebilsuddannelsen (VUB)

Hvis du er ny chauffør, eller har under 2 års erfaring som varebilschauffør, skal du have den grundlæggende kvalifikationsuddannelse for fører af varebil. Deltag på vores 3 dages uddannelse, der kvalificerer dig til at køre varebil med op til 3.500 kg. med stykgods over 11 kg.

Uddannelsesbeviset for varebilschauffører gælder i 5 år. Herefter skal du deltage på den lovpligtige efteruddannelse, som vi naturligvis også tilbyder.

Gå til varebilsuddannelsen

Vi tilbyder den grundlæggende kvalifikationsuddannelse for fører af varebil, samt efteruddannelse for fører af varebil.

Siden den 1. juli 2019 er varebiler på over 2.000 kg til og med 3.500 kg tilladt totalvægt, som fragter gods med en samlet vægt på over 11 kg pr. stykgods, omfattet af godskørselsloven.

Kort fortalt, betyder dette at jeres varebilschauffører skal gennemføre og bestå den 3 dages grundlæggende kvalifikationsuddannelse for varebilschauffører eller den 2 dages efteruddannelse for varebilschauffører.

Gå til varebilsuddannelsen

 

Hvorfor vælge nordic logistics partner?

N

Uddannelse på dansk & engelsk

N

Dag, aften eller weekendkurser

N

Mulighed for undervisning hos jer

N

Individuelt tilrettelagt undervisningen

N

Danmarks højeste beståelsesprocent

Kontakt os på 31 23 88 44

9

CO2 venlige løsninger

Vi reducerer led i jeres værdikæde, og optimerer jeres processer. På den måde forstærker vi jeres grønne aftryk.

9

Optimering på bundlinjen

Øger og forbedrer jeres ydeevne & kapacitet, igennem løbende forbedringer & systematisk innovation.

9

Kvalitet & ledelse i system

360 graders procesorienteret tilgang der omfatter ledelse, produktdesign, kunder, dokumentkontrol & medarbejdere.

Rådgivning til store & små

Evnen til at skabe forandring i jeres organisationen, er et grundvilkår i kampen om at være konkurrencedygtig. 

Hos Nordic Logistics Partner kender vi alt til forandringsprocessens kompleksitet, og vi hjælper jeres virksomhed med at forstå hvordan jeres organisation kan gøre brug af konkrete værktøjer til at hjælpe med at træffe de rigtige valg omkring processerne i jeres organisation.

Uafhængigt af opgavens kompleksitet, bidrager vi med at levere den bedste kvalitet til markedets laveste omkostning.

Sidder jeres virksomhed med en konkret udfordring, så kontakt os derfor for en uforpligtende samtale. Hvis der er noget vi kan, så er det optimering det mærkes på bundlinjen.

Tryk her for at gå til erhverv

Nordic Logistics Partner

Grundlagt i 2018 med formål at skabe udvikling og fremgang, hos virksomheder og mennesker. Vi ønsker at bidrage til at alle mennesker, uanset baggrund, har mulighed for at udnytte deres menneskelige potentiale og skabe de bedste forudsætninger for deres personlige succes, og dette til en pris hvor alle kan være med. Udvikling af menneskerne i vores lokalsamfund, ser vi som vores pligt som virksomhed i Danmark.

 Vi ønsker at muliggøre handel på tværs af landegrænser, ved at tilbyde virksomheder de bedste løsninger til at optimere deres værdikæder. På den måde forstærker vi virksomhedernes grønne aftryk. Vi bidrager til deres lønsomhed ved at øge og forbedrer deres ydeevne & kapacitet.

Vores Mission

Integritet i alt vi gør er hjørnestenen i vores forretning. Vi arbejder for at støtte udviklingen hos vores kunder og samfund. Vi er konstruktivt utilfredse i vores jagt på excellence. Verdens fremtid kræver en kontinuerlig forpligtelse til at benytte bæredygtige metoder i alt vi gør. Vi er en social ansvarlig virksomhed der bidrager til udviklingen af lokalsamfundet. Udvikling og forandring er essentiel for fortsat vækst.

Vores Vision

Vi vil vækste vores forretning ved at tilbyde den bedste løsning for optimering af vores kunders værdikæde. Vi ønsker at inspirere vores kunder, partnere og samfund til at yde deres bedste. Vi vil tilbyde personlig udvikling og succes. Vi vil være forgangsmodel i vores samfund, som en bæredygtig og socialt ansvarlig virksomhed.

Vores Strategi

Vi vil skabe værdi for vores kunder, partnere og samfund. Vi vil tilbyde services der øger vores kunders tilgang til de globale markeder. Vi vil være markedsførende indenfor bæredygtig logistik.