Professionel Udvikling

Invester i din fremtidige succes

Hvordan ønsker du at fremtiden skal se ud?

 

I arbejdslivet, såvel som i privatlivet, er der et stadigt større behov for selvstændigt tænkende individer, der aktivt opsøger aktiviteter der højner deres kvalitet både på arbejde samt i hjemmet. Du skal have tiltro til egne ressourcer og selvstændigt være i stand til at justere disse efter behov. Igennem vores forløb bidrager du som den coachede selv med løsningen til eventuelle problemstillinger, eller med forslag til måder, hvorpå din effektivitet kan forbedres. Dette bidrager til at højne din motivation samt villighed til at påtage ansvar for egne målsætninger og handlinger forbundet med dette. Sammen skaber vi et fundament, hvor næste gang du står i en situation du tidligere ikke var i stand at løse på egen hånd, vil være i stand til at læse problemstillingen både mere hensigtsmæssigt samt selvstændigt. På den måde frigøres der menneskelige ressourcer, som giver dig overskuddet til at fastsætte nye mål.

Coaching

Mentoring

Karriererådgivning

Work-Life Balance

Professionel Udvikling

Gennemslagskraft

START DIN UDVIKLING IDAG

 

Kontakt os allerede i dag, og hør mere om vores muligheder. Introduktionssamtalen er gratis, og ikke mindst uforpligtende. Her har får du mulighed for at stille spørgsmål, og vi for mulighed for at kortlægge et forløb, skræddersyet til netop dit behov.

Under introduktionssamtalen gennemgår vi følgende punkter, med henblik på at kortlægge et forløb, skræddersyet til netop dit behov:

  • Hvad er dit formål med forløbet (hvad ønsker du at opnå)
  • Hvad Coaching er (og ikke mindst, hvad det ikke er)
  • Vores udviklingsfilosofi
  • Hvad indeholder forløbet & hvad du skal forvente dig
  • Vores rolle, og hvad du kan forvente af din Coach/Mentor
  • Din rolle, og hvad vi forventer af dig
  • Praktiske forhold (tidsbestilling, materialer, betaling osv.)

SPAR 25 % VED KØB AF 10-TIMERS KLIPPEKORT

Besøgsadresse

Naverland 2, 3 sal
2600 Glostrup, DK

Kontaktoplysninger

+45 31 23 88 44
service@nolopa.com

Åbningstider

Mon-Fre: 07:00 – 17:00
Lør-Søn: Efter aftale