Rekruttering til fast lav pris

Brancheorienteret indenfor Transport- Logistik- & Produktion.

Rekruttering med speciale i Transport & Logistik

Nordic Logistics Partner står klar til at hjælpe jeres virksomhed med hele ansættelsesprocessen. Vi tilbyder rekruttering af både faglærte & ufaglærte medarbejdere indenfor logistikbranchen. Står I derfor at mangler en ny chauffør, produktionsmedarbejder, kundeserviceagent eller leder, så har vi et stærkt branchekendskab der betyder at vi ved lige præcis hvilke kvalifikationer I skal bruge. Vores netværk i branchen gør at vi samtidig er hurtigt i stand til at finde de rette kandidater til jeres virksomhed.

Vi tilbyder altid en fast lav pris

Rekruttering af nye medarbejdere behøver ikke at slå bunden ud af jeres budget. Vi tilbyder en fast lav pris på 3.999 kr. Prisen inkl. Udarbejdelse af stillingsopslag, annoncering, screening, 1. samtale, formidling af kandidater, og tilbagemelding til alle ansøgere.

Processen er simpel.

Prisen er skarp.

Kvaliteten er i top.

FAST PRIS 3.999 KR.

I er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, eller hvis I har spørgsmål om os eller vores rekrutteringsforløb.

KVALITETSGARANTI

Vores kvalitetsgaranti sikrer at vores kunder altid får den service vi lover. Skulle vi mod forventning ikke leve op til vores løfte, så arbejder vi gratis. Den kvalitetsgaranti vi giver på vores faste rekrutteringsforløb, betyder at vi:

A. Altid finder relevante kandidater indenfor maksimalt fem hverdage, minimum 3 kandidater efter den første screening

B. Vi stopper ikke før vi finder den rette kandidat, & kunden betaler først når kandidaten er ansat hos dem

besøg os

Naverland 2, 3 Sal
2600 Glostrup

åbningstider

Man-Fre: 09:00 – 15:00
Lør & Søn: Efter aftale