Uddannelser & Kurser

Uddannelser indenfor ledelse, transport & logistik

Erhvervsrettede uddannelser

 

En uddannelse igennem Nordic Logistics Partner har til formål at sikre, at deltageren kan omsætte og anvende sin teoretiske viden i konkrete praksissituationer. Vores tilgang er derfor praksis- & anvendelsesorienteret, da vi tror på at deltagerens motivation for at lære øges, når de kan se behovet for at lære nyt, samt at det de lærer, giver mening.

Vi ønsker at skabe sammenhæng mellem indholdet i undervisningen og den praksis deltageren møder bagefter, her med et fokus på transfer og anvendelse. Det handler grundlæggende om at trække erhvervets arbejdsopgaver ind i uddannelsen, og arbejde med den praktiske brug af færdighederne. Alt dette takket være vores praksis- & anvendelsesorienterede tilgang til undervisningen.

Klik her for prisoversigt

Tilgængelige uddannelser

Varebilsuddannelsen

Varebilsuddannelsen, eller den grundlæggende kvalifikations-uddannelse for fører af varebil, kvalificerer dig til at køre varebil med op til 3.500 kg. med stykgods over 11 kg.

Efteruddannelse varebil

Uddannelsen er for dig, der er erfaren chauffør med over to års erfaring inden for de seneste 10 år. Uddannelsen sikrer dig, at du er opdateret på den nyeste lovgivning og viden.

First Class Driving School

Med fokus på effektive rutiner vil uddannelsen bidrage til at øge produktiviteten hos den enkelte chauffør, og giver jer mulighed for at reducere både omkostninger og CO2 aftryk.

Distributionslederen

Øg og forbedre lederens ydeevne og kapacitet, igennem en systemisk tilgang til forbedringer og innovation. Uddannelsen er procesorienteret, og gør lederen istand til at skaber større værdi for jeres virksomhed.

Seminar ISO 9001

ISO 9001 stiller krav til hele processen og specificerer både kravene til etablering, implementering, vedligeholdelse og løbende forbedring af organisationens kvalitetsledelse (QMS).

Strategisk HR

Processer kan let kopieres, men talentfulde medarbejdere er unikke. På denne uddannelse introduceres I for værktøjer jeres virksomhed kan benytte til at rekruttere & udvikle de rette medarbejdere.

Hvorfor vælge nordic logistics partner?

N

Uddannelse på dansk & engelsk

N

Vi kan tilbyde dag, aften eller weekendkurser

N

Undervisning hos jer (min. 10 deltagere)

N

Mulighed for at tilrettelægge undervisningen jeres behov

N

Danmarks bedste priser

Ønsker I uddannelse hos jer, eller individuelt tilrettelagt forløb?

Et individuelt tilrettelagt forløb kan være med henblik på at bevare jeres produktivitet, samtidig med at I uddanner jeres medarbejdere. Vi er meget interesseret I at imødekomme jeres behov, kontakt os derfor gerne på 31 23 88 44, eller skriv til vores mail, og fortæl om jeres behov.